Onderhoud en service in Nieuwleusen

schadeherstel

Schadeherstel

Als u wel eens schade aan uw auto heeft gehad, weet u hoe vervelend het is als u hem niet kunt gebruiken. U wilt dan wel dat uw auto goed en snel hersteld wordt, zodat u in no time weer veilig de weg op kunt. Autobedrijf Van Duren begrijpt dit als geen ander - Ook regelen wij Uw schade met Uw verzekering maatschappij zodat U zich geen zorgen hoeft te maken en per Direkt met onze gratis leenauto weer de weg op kunt ! in de tussen tijd maken wij Uw voertuig weer als nieuw ! Neem contact op wanneer u autoschade heeft. Wij herstellen Uw schade met passie en perfectie. !

Ook voor schade aan Uw weg of race motor / boot / camper of caravan

Vrachtwagen / of bedrijfsauto - staan wij voor U klaar ! .

spuitwerk

Spuitwerk

Uw autolak heeft veel te verduren door onder andere het weer, maar ook vogelpoep, kan Uw lak beschadigen ! Wij adviseren dan ook om Uw auto geregeld schoon te maken in de zomer maar ook in de winter gezien de zout inslag. Heeft U nou 1 van deze problemen of andere vorm van lichte schade ? aarzel dan niet maar kom vrijblijvend langs - Dan kan één van onze medewerkers U wellicht informeren wat wij aan Uw kleine beschadiging kunnen doen . Er hoeft immers niet altijd gespoten te worden !  - 

Laswerk

Laswerk

Door roest verliest de carrosserie haar stevigheid en neemt het dragend vermogen van een auto flink af. Teveel roest leidt hierdoor vaak tot APK-afkeur. Autobedrijf Van Duren last uw auto vakkundig en snel. 

Ook laswerk van oa -

Toestellen

Metalen spanten

EIgenlijk alles wat maar met ijzer te maken heeft - Kunnen wij vast voor U lassen !

Ook alluminium - ( wel beperkt ) . 

Kunststof producten .

Onderhoud en service

Onderhoud en service

De belangrijkste eis aan een auto is de betrouwbaarheid. Niets is zo vervelend als dat u pech onderweg heeft. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud belangrijk. Neem contact op met Autobedrijf Van Duren voor een onderhoudsbeurt of serviceafspraak. - of APK.

Onderhoud van alle merken *

Ook van Machines of Motoren - bent u bij ons aan het juiste adres !

Banden * wisselweken * zijn weer begonnen - profiteer nu van onze speciale aanbiedingen

in winter of zomer banden !