Onderhoud en service in Nieuwleusen

schadeherstel

Schadeherstel

Als u wel eens schade aan uw auto heeft gehad, weet u hoe vervelend het is als u hem niet kunt gebruiken. U wilt dan wel dat uw auto goed en snel hersteld wordt, zodat u in no time weer veilig de weg op kunt. Autobedrijf Van Duren begrijpt dit als geen ander. Neem contact op wanneer u autoschade heeft. Voor schadeherstel met passie en perfectie.

spuitwerk

Spuitwerk

Uw autolak heeft veel te verduren door onder andere het weer, vogelpoep, krassen en deuken. Om uw auto afdoende te beschermen is overspuiten vaak een logische keuze. Een nieuwe laklaag beschermt en is op die manier belangrijk voor het behoud van de waarde. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Autobedrijf Van Duren.

Laswerk

Laswerk

Veel auto’s zijn erg roestgevoelig. Door roest verliest de carrosserie haar stevigheid en neemt het dragend vermogen van een auto flink af. Teveel roest leidt hierdoor vaak tot APK-afkeur. Autobedrijf Van Duren last uw auto vakkundig en snel. 

Onderhoud en service

Onderhoud en service

De belangrijkste eis aan een auto is de betrouwbaarheid. Niets is zo vervelend als dat u pech onderweg heeft. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud belangrijk. Neem contact op met Autobedrijf Van Duren voor een onderhoudsbeurt of serviceafspraak.